Over San Kong:

Al meer dan 20 jaar bekend als huismerk bij grootverbruikers, Aziatische horeca en voedingsindustrie.

Opgericht in 1989 door Dhr. Y.H. LAU is San Kong noodles de eerste Chinese noodlesfabriek in Nederland en produceert al 20 jaar traditiegetrouw verse deegwaren en noodles.
Uitgegroeid tot voedselverwerkingsbedrijf en leverancier voor groothandels en Aziatische horeca, is het geheim van het succes van San Kong noodles onveranderd gebleven: een combinatie van traditionele ambachtelijke kennis van mie met de modernste productietechnieken om de authentieke smaak te waarborgen.

Visie:

San Kong noodles is begonnen als onafhankelijke familiale onderneming en sindsdien is de visie voor kwaliteit onveranderd gebleven dankzij: specialistische kennis.
Jarenlange door arbeid opgebouwde kennis van een eeuwenoude ambacht en regelmatige reizen naar Azië om die kennis altijd aan te scherpen in het belang van de klant, vormt het fundament van het succes van San Kong.

Authentiek. Ambachtelijk. Met visie.


Maatwerk

Het productenbestand van San Kong bevat niet alleen de favoriete traditionele smaken, maar wordt continu uitgebreid met producten die speciaal op maat zijn gemaakt voor de klant, conform de vraag van de marktdoelgroep en worden door geheel Europa gebruikt.

Bel ons gerust met vragen.

Met de bouw van onze tweede productielijn breiden wij onze dienstverlening verder uit en kunnen we nog beter inspelen op uw wensen. Private labels? Of grootverpakkingen? Wij denken met U mee en informeren U graag alles over de vele mogelijkheden.

Alle producten worden geproduceerd volgens de internationale norm evenals overeenkomstig de EU- Richtlijnen en San Kong houdt haar producten puur en authentiek door geen kleur- ,geur- en smaakstoffen toe te voegen.

Specialistische kennis. Op maat.

Tot uw dienst.

Activiteiten:

Op basis van traditionele recepturen, authentieke bereidingswijzen en een streng kwaliteitsbeleid werd San Kong als merk gevestigd. San Kong is het noodlemerk dat staat voor kwaliteit, zekerheid, authentieke smaak en vertrouwen.
Daarnaast biedt San Kong een zeer ruim assortiment aan artikelen in diverse verpakkingsvormen:

* Wonton- ,Pangsit- ,Siu Mai en Loempia vellen
* Japanse Ramen en Soba Noodles
* Verse Noodles o.a. Wantan Noodles
* Wok Noodles

Daarnaast stelt San Kong haar gespecialiseerde kennis ten dienste van de voedingindustrie, grootverbruikers, distributeurs en de voedingsverwerkende industrie .
Traditiegetrouw. Modernste technieken.
Voor de hoogste kwaliteit.